Terhi Väisänen siirtyy toukokuusta alkaen perheterapeutin tehtäviin uudessa unelmatyöpaikassaan Sateenkaariperheissä nyt kun Katajan Sateenkaariparit -hanke päättyy ja sen pohjalta rakennettavalle uudelle toiminnalle on saatu rahoitus. Terhi on kehittänyt Katajassa myös Perheen parhaaksi -toimintamallia. Tiimimme kokoonpano siis muuttuu - olemme tottuneet hyvään ja siksi etsimme nyt huipputyyppiä Terhin tehtävän jatkajaksi.

Tuletko Sinä töihin Katajaan?

Parisuhdekeskus Kataja tekee tiivistä yhteistyötä 15 eri potilasjärjestön kanssa Perheen parhaaksi -toiminnassa. Etsimme nyt asiantuntijaa pitkäaikaissairaiden-, vammaisten- ja erityislasten vanhempien parisuhdetta vahvistavaan työhön.

Sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen Perheen parhaaksi -toimintamallia yhdessä potilasjärjestöjen kanssa ja pääset vaikuttamaan työlläsi erityislasten perheiden hyvinvointiin. Katajan tiimiä täydentäisi mielestämme nyt parhaiten ammattitaitoinen, joustava, tiimihenkinen ja kokenut asiantuntija.

Nämä ainekset ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon koulutus ja työkokemusta
  • Työkokemusta parisuhteen ja parien kysymyksistä
  • Järjestötoiminnan ja perhetyön tuntemusta
  • Itsenäinen työote ja kyky hyvään yhteistyöhön potilasjärjestöjen kanssa

Lisäksi arvostamme erityisesti:

  • Kouluttajan taitoja, terapeutin pätevyyttä
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot (tekstin ja materiaalin tuottaminen, Perheenparhaaksi -verkkosivujen päivittäminen)

Tehtävässä noudatetaan Hyvinvointialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 5. (+ lisät). Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävä on osa Stea (RAY):n rahoituksella toteutettavaa Perheen parhaaksi- toimintaamme.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Kataja Parisuhdekeskus ry Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antavat vain puhelimitse:
Parisuhdekeskus Katajan toiminnanjohtaja Liisa Välilä puh. 045 328 8704 ma 24.4. klo 10-12 ja ti 2.5. klo 12-14 sekä tehtävän nykyinen haltija Terhi Väisänen puh. 050 5695 304 ma 24.4. klo 13-15.