Solmu parisuhteessa - rakkauden mahdollisuus -kirja
Solmu parisuhteessa - rakkauden mahdollisuus -kirja
Solmu parisuhteessa - rakkauden mahdollisuus -kirja Solmu parisuhteessa - rakkauden mahdollisuus -kirja Solmu parisuhteessa - rakkauden mahdollisuus -kirja
Tuotekoodi: 1101
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 17,00€
Veroton: 15,45€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Solmu parisuhteessa – rakkauden mahdollisuus -kirja auttaa lukijaa ymmärtämään parisuhteen vaikeuksia: mistä ne syntyvät ja mitkä ovat niiden vaikutukset sekä yksilölle että parisuhteelle.

Vaikeudet, ongelmat ja solmut kuuluvat ajoittain jokaiseen parisuhteeseen. Niiden selvittämisen kautta tarjoutuu suhteeseen uusia mahdollisuuksia. Kuten myös mahdollisuus harkittuun eropäätökseen.

Kirja on täysin uudistettu ja laajennettu painos loppuunmyydystä Solmu parisuhteessa -kirjasta. (Uusimaa Oy, 2006)

Kirjoittaja Arja Seppänen on parisuhde- ja perhetyön kouluttaja. Hän on yksi kirjassa esitellyn Solmuja parisuhteessa® -työskentelymallin kehittäjistä. Kirjaa käytetään Kataja Parisuhdekeskuksen Solmuja parisuhteessa -kurssilla ja -parineuvonnassa. Se soveltuukin erinomaisesti ihmissuhdealan ammattilaisille.

Otteita kirjasta

”Parisuhteessa on aikoja, jolloin yhteinen suhde ei suju aina toiveiden mukaisesti. Välillä yhteys pätkii, kumppani tuntuu etäiseltä eikä seksuaalinen läheisyyskään toimi. Silloin suhteessa on erikokoisia solmuja, joiden avaamista tämä kirja helpottaa.

Parisuhteen solmujen edessä ei tarvitse eikä kannata jäädä toimettomaksi. Meissä jokaisessa on paljon kätkössä olevia mahdollisuuksia ja voimavaroja. Niiden etsiminen on viisautta.

Puolisoiden kannattaa mieluummin avata parisuhteensa solmuja kuin

• ajautua rutiininomaiseen yhteiseloon,

• ratkaista arjen harmaus ulkopuolisella suhteella tai

• päättää umpikujassa oleva suhde ilman perusteellista tilanteen käsittelyä."

Tämä kirja on tiivis ja ytimekäs – siinä on tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään omaasi ja toisen tapaa toimia ja syventää käsitystäsi parisuhteen laaja-alaisuudesta yleisesti. Voit käyttää kirjaa apuna myös yksittäisen ongelman tai vaikeamman solmun ratkaisemiseen.

”Onneksi voin valita, miten toimin"

"Onneksi voimme tehdä parisuhteessamme enemmän kuin vain reagoida vaistomaisesti. Minulla on muitakin mahdollisuuksia toimia kuin paeta, taistella tai maastoutua näkymättömäksi. Voin käyttää parhaat voimavarani, älyni ja luovuuteni aidon yhteyden syntymiseen kumppanini kanssa."