Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirja
Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirja
Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirja Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirja
Tuotekoodi: 115
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 17,00€
Veroton: 15,45€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Parisuhteen vuorovaikutustaidot eivät ole vaikeita taitoja, mutta niiden oppiminen vaatii sinnikkyyttä ja tahtoa.

 

Ne eivät ole kerralla opittavia asioita. Niitä pitää sulatella ja opetella yksi tai kaksi taitoa kerrallaan. On myös hyväksyttävä, ettei osa elämän aikana omaksutuista toimintamalleista toimi, vaan edessä on poisoppimista.

 

 

Tämä kirja auttaa sinut kohti parempaa parisuhdetta ja parempia elämäntaitoja. Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirjan lukeminen vastaa kysymyksiin siitä, mistä parisuhteessa pitää puhua ja miten.

 

Viestintä on keino luoda, ylläpitää, muuttaa ja päättää suhde. Kuinka kumppanit puhuvat toisilleen ja miten he kuuntelevat toisiaan vaikuttaa vahvasti siihen, millaisena he kokevat yhteisen elonsa. Tälle pohjalle rakentuvat kirjan ajatukset ja harjoitukset.

Kirjassa painotetaan, että pelkät mekaaniset taidot eivät riitä. Taitojen lisäksi on olennaista arvostaa niin itseään kuin kumppaniaan. Kirjassa korostetaan myös molempien kumppaneiden vastuuta. Kumppanin sanat tai toiminta eivät itsessään aiheuta toisessa toimintaa tai tunteita. Voin itse valita miten reagoin ja se on minun velvollisuutenikin.

 

Itsenäisyys ja erillisyys ovat edellytys todelliselle kumppanuudelle. Siten voin liittyä toiseen takertumatta häneen. Kirja tarjoaa useita hyviä vinkkejä itsensä tutkiskeluun.

 

Erilaisuus ja ristiriidat kuuluvat kahden ihmisen elämään ja antavat mahdollisuuden kehittää suhdetta, mutta siihen tarvitaan vuorovaikutustaitoja.

 

Kirjan on kirjoittanut Kataja Parisuhdekeskuksen parisuhdekouluttaja Sari Liljeström. Kirjan ajatukset on koottu Vuorovaikutustaidot parisuhteessa kurssin sisällöstä. Kurssi perustuu Suhdetaitoja elämänkumppaneille, jotka haluavat päästää irti vanhasta ja oppia jotain parempaa – teokseen (Miller, Miller, Nunnaly & co.)