Parisuhdepäivät pe-la 17.-18.11.2017 Helsingissä, paikkana hotelli Crowne Plaza. Olemme varmoja, että tänäkin vuonna ohjelma tulee herättämään tunteita! 

Parisuhdepäivät on vuoden inspiroivin koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - ohjelmasta kerromme lisää toukokuussa, jolloin alkaa myös ennakkolipunmyynti. Varaus kannattaa merkata jo kalentereihin, tänä vuonna ohjelma yltää ensimmäistä kertaa viikonlopulle eli tapahtumapäivät ovat perjantai ja lauantai.

Parisuhdekeskus Kataja julkaisee Parisuhdetyö -uutiskirjettä, josta kuulet ohjelmasta ja lippueduista ensimmäisenä: ellet ole vielä uutiskirjeen tilaaja, liity nyt http://eepurl.com/cdQ4rD

Seuraa myös Parisuhdepäivien Facebook-sivua.


Tietoa, taitoa ja verkostoitumista

Parisuhdepäivät on vuosittain järjestettävä koulutustapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä tietoa vahvistavasta, ennaltaehkäisevästä parisuhdetyöstä: mahdollisuuksista, menetelmistä ja toimijoista ja auttaa kehittämään ammattilaisten parisuhdeosaamista.

Parisuhdepäivät järjestetään jo 13. kerran. Koulutustapahtumaan osallistuu vuosittain yli 200 ammattilaista.

Parisuhdepäivät ja sitä yhdessä toteuttava Parisuhdetyön järjestöverkosto on osoitus eri tahojen kiinnostuksesta tukea parisuhteita ja niiden hyvinvoinnin eteen tehtävää työtä.

Voit tutustua viime vuoden Parisuhdepäiviin ja blogikirjoituksiin Aikamme ilmiöt -teemalla osoitteessa www.parisuhdepäivät.fi.

Tiedustelut: Sari Liljeström