Kataja-parisuhdekeskus on mukana #kehukumppania-kampanjassa, joka kannustaa puhumaan parisuhteesta ja omasta kumppanista hyvää - ääneen. Kataja kutsui yli 80 blogaajaa osallistumaan haasteeseen ja kirjoittamaan blogiinsa postauksen, jonka teema on oman kumppanin kehuminen. Haaste on otettu vastaan ja uusia kehuja satelee päivittäin!

 

 
Parasta meijän parisuhteessa on rakkaus, molemmat tietää, että rakastetaan toisiamme ja teemme kaikkemme, että suhde toimii. Ja avoimuus, mä oon kyllä välillä huono puhumaan, mutta Timo huomaa jos mua vaivaa joku ja kysyy aina mikä on. Luottamus, samanlaiset arvot ja molemmat halutaan samanlaisia asioita elämältä.

-Jokainen taaplaa tavallaan

Erityisen onnellinen olin tajutessani, että tuo on tainnut kasvaa ihmisenä ohi musta. Mun väsymyskiukku ei enää tartu, vaan mies jaksaa odottaa, että se menee ohi. On vain läsnä. Mä olen tunteideni kanssa yksi tuuliviiri, mies on kasvanut kestämään sen. Se on se katto, johon tuuliviiri on asennettu, vakaasti paikallaan.
-Sekalaista Sakkia SanKari

Sä oot mun auringon nousu, päivieni valo, oot mun iltojeni ilo, kauniimpi kuin kukaan muu.
-Rakkaus ja Realismi

Olen ylpeä kumppanista joka päivä, vaikken sitä joka kerta muista sanoa. Hän ei ole ainoastaan hyvä oman alansa ammattilainen työpaikallaan vaan myös upea isä ja aviomies, joka vääntyy moneen. Ihastuin alun perin kumppanini perhekeskeisyyteen joka ilmeni ensimmäisissä keskusteluissa, ja olenkin todella iloinen siitä että mies myös oikeasti tykkää perhe-elämästä. Yhdessä tuemme arjen kiireissä toisiamme, minkä takia niin miehellä kuin minulla on aina hyvä olo tulla kotiin.
-Passionate Traveller
 

Lisää inspiroivia kehuja ja uusia ideoita oman kumppanin kehumiseen löydät parisuhdepurkki.fi-sivustolta!